TAGAC Meeting Agenda for October 14, 2014

If you would like to offer suggestions for future agendas, please contact the Chair, Mark Feldman (email: ppsmark -AT-feldmark.com), the TAGAC facilitator (email: tagac –AT- pps.net) or the PPS TAG Office (phone 503-916-3358).

<u>Handouts</u>

- 1. Sign-in sheet (Being passed around. Please read introduction and return to the Chair.)
- 2. Agenda
- 3. Draft minutes of previous meetings (June and Sept)

| I. Call to Order and Preliminaries | 6:30 (5 min) |
|--|---------------------------------|
| 1. Call for additional agenda items | |
| 2. Approval of previous meeting minutes. | |
| II. Old Business and Unfinished Action Items (AI) | 6:35 (15 min) |
| 1. Chair's 2013-14 End of Year report | |
| 2. Chair's Priorities for the year. | |
| Advocate for our Recommendations | |
| • Focus on Equity – produce Recommendations by end of | the year. |
| • Recruit MS & HS members to provide input on MS/HS i | issues. |
| 3. (AI) Kimberly will talk to our math department to get a better ter | |
| 4. (AI) Mark will check on whether call-in to meetings is possible. | L L |
| | |
| III. Conversations with PPS | 6:50 (10 min) |
| Report from meeting with Erika Gillis & Melissa Goff. (Johanna, De | borah, Mark) |
| IV. Committee Sessions | 7:00 (15 min) |
| Committee Reports | |
| V. New Business | 7:15 (40 min) |
| Single Subject Acceleration policy review and website inform Advocating for our Recommendations | nation |
| 3. We are accepting applications for new members for the next sencourage MS and HS parents. Need ideas on how to recruit | |
| VI. Questions and Comments from Guests | 7:55 (5 min or as time permits) |
| | |
| VII Adjourn | |

NEXT MEETING Tuesday November 18, 2014 6:30 - 8:00 p.m. Mazama Conference (2nd floor behind cafeteria) BESC (District admin. building) at 501 N. Dixon St, 97227